Egyszerűen páratlan!

Az afrikai elefánt



“Nehézsúly”

Az afrikai elefánt a világ legnehezebb szárazföldi emlősállata.

Az afrikai elefánt a világ legnehezebb szárazföldi emlősállata. Az elefántbikák súlya akár 7,5 tonna is lehet. Testük hossza és magassága is figyelemre méltó: hosszúságuk elérheti a 7 métert, magasságuk a vállnál pedig a 4 métert is.


Kvíz