Szülőknek

"""

A Csodaklikk - egy felekezetközi keresztény weboldal a gyermekek számára.
A csodaklikk.com a világhálón található hely, ahol a gyerekek egyre többet megtudhatnak az Isten Igéjéről és arról, hogyan vonatkozik a Biblia az ő életükre, mindezt játékos formában tehetik. Lehetőségük van arra is, hogy megosszák gondolataikat vagy kérdezzenek a Csodaklikk Tanácsadóktól. Az összes Tanácsadót gondosan átvizsgáljuk, mielőtt részt vehetnek ebben a munkában. Kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak hozzánk: betpecel@visz.org

Pastoral support by our trailguides
Many children feel lonely, unloved and misunderstood, have fears and live in difficult circumstances. We have a short message system especially for those children on our website. Children can write to us voluntarily and anonymously.
Our trailguides answer each one individually and personally, encouraging the children, coming alongside them them in their needs, and answering their questions.
Our trailguides point out the help and comfort of the Bible and Jesus Christ, and pray for the children. They have been specifically trained for this work.
If necessary, we will refer those seeking advice to professional specialist advisors.

A csodaklikk.com megalkotói hisznek Isten Igéjében, és arra ösztönözzük mind a gyermekeket, mind szüleiket, hogy használják és élvezzék honlapunkat, hogy azon keresztül jobban megismerjék a Biblia tanításait.

Szülői hozzáférés a csodaklikk.com-on
Célunk, hogy segítsük a szülőket abban, hogy gyermekeik biztonságos és szórakoztató online élményben részesüljenek. A csodaklikk.com olyan hely, ahol a gyerekek megismerhetik Istent és biztonságos környezetben játszhatnak.

A csodaklikk.com hivatkozásokat tartalmazhat más weboldalakra. Ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzatuk vagy információgyűjtési gyakorlatuk van, amelyek eltérhetnek a miénktől. Arra bátorítjuk más webhelyek látogatóit, hogy vizsgálják felül ezen weboldalak adatvédelmi irányelveit és információgyűjtési gyakorlatát.

Ha kérdések, aggodalmak merülnek fel
a csodaklikk.com adatvédelmi irányelveivel és/vagy gyakorlatával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az oldal tetején található elérhetőségeink egyikén. "