Szülőknek

A Csodaklikk egy felekezetközi keresztény weboldal a gyermekek számára, lelki tanácsadói segítség felajánlásával.
A csodaklikk.com a világhálón található hely, ahol a gyermekek egyre többet megtudhatnak Isten Igéjéről és arról, hogyan vonatkozik a Biblia az ő életükre, mindezt játékos formában tehetik. Lehetőségük van arra is, hogy megosszák gondolataikat vagy kérdezzenek a Csodaklikk Tanácsadóktól. Az összes Tanácsadót gondosan átvizsgáljuk, mielőtt részt vehetnek ebben a munkában. Kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak hozzánk: csodaklikk@visz.org betpecel(kukac)visz.org

Lelkészi támogatás tanácsadóinktól
Sok gyermek érzi magát magányosnak, elutasítják vagy félreértik őket, félnek és sokan nehéz körülmények között élnek. De a stabil háttérrel rendelkező gyermekeknek is fontos, hogy tudjanak kérdezni. Weboldalunkon van egy üzenetrendszerünk, ahol a gyermekek önként és névtelenül írhatnak nekünk.
Tanácsadóink mindenkinek egyénileg és személyesen válaszolnak, bátorítják a gyermekeket. Amennyire online lehetséges, mellettük állnak szükségleteikben, válaszolnak kérdéseikre.
Tanácsadóink rámutatnak a Biblia és Jézus Krisztus segítségére és vigasztalására, és imádkoznak a gyermekekért. Kifejezetten erre a munkára képezték ki őket.
Szükség esetén a tanácsot kérőket szakemberekhez irányítjuk.

A csodaklikk.com megalkotói hisznek Isten Igéjében, és arra ösztönözzük mind a gyermekeket, mind szüleiket, hogy használják és élvezzék honlapunkat, hogy azon keresztül jobban megismerjék a Biblia tanításait.

Szülői hozzáférés a csodaklikk.com-on
Célunk, hogy segítsük a szülőket abban, hogy gyermekeik biztonságos és szórakoztató online élményben részesüljenek. A csodaklikk.com olyan hely, ahol a gyerekek megismerhetik Istent és biztonságos környezetben játszhatnak.

A csodaklikk.com hivatkozásokat tartalmazhat más weboldalakra. Ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzatuk vagy információgyűjtési gyakorlatuk van, amelyek eltérhetnek a miénktől. Arra bátorítjuk más webhelyek látogatóit, hogy vizsgálják felül ezen weboldalak adatvédelmi irányelveit és információgyűjtési gyakorlatát.

Ha kérdések, aggodalmak merülnek fel
a csodaklikk.com adatvédelmi irányelveivel és/vagy gyakorlatával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az oldal tetején található elérhetőségeink egyikén. "