Levelező klub 3.

Levelező Klub 3. 9-13 éveseknek

Felfedezők

A Levelező Klub egy különleges „hely”, ahol Istenről tanulhatsz egyre több mindent. Ez a sorozat 8 részből áll. Mindegyikben lesz egy bibliai történet, egy mai életből vett példa, egy igevers és egy feladatlap.

  1. Figyelmesen olvasd el a letöltött fájl színes, szöveges részét!
  2. A végén találsz egy kevésbé színes oldalt feladatokkal. Nyomtasd ki és oldd meg a feladatokat! Nyomtatás nélkül is megoldhatod a feladatokat a PDF-olvasóprogramban lévő Kitöltés és aláírás funkció használatával. Ez esetben ne felejtsd el a módosításokat elmenteni.
  3. Ha papíron dolgoztál fényképezd le, vagy szkenneld a feladatlapot!
  4. A megoldott feladatlapot végül küldd el a levelezoklub@visz.org e-mail címre! A válaszaidat tartalmazó feladatlapot elküldheted postai úton is. Azt válaszd, amelyik neked a legjobb! Ahhoz, hogy e-mailt vagy postai levelet küldj nekünk, mindenképpen kérj engedélyt a szüleidtől, nevelőidtől! A borítékra írd rá a nevedet, a címedet és a mi címünket:

VISZ – Levelező Klub
Pécel
Nyírfa u. 1.
2119

Mi válaszolni fogunk, és küldjük a következő részt, amellyel ugyanez lesz a feladatod. A többi részt a feladó e-mail címére, vagy postai címére fogjuk küldeni. Az utolsó rész után küldünk neked oklevelet és egy kuponkódot, amelyet a Csodaklikk oldalon pontokra válthatsz be.
Örömmel várjuk az első, majd a további kitöltött feladatlapjaidat.

Szeretettel:
A Levelező Klub munkatársai

PDF - Letöltés


Vissza az elejére